Apeldoorn - Bordje Kroondomein Het Loo, verboden toegang, rustgebied wild. Foto Rob Voss
Volledig scherm
Apeldoorn - Bordje Kroondomein Het Loo, verboden toegang, rustgebied wild. Foto Rob Voss © Rob Voss

Stelling | Het is prima dat de koning zijn kroondomein op de Veluwe afsluit om te jagen

jouw meningKoning Willem-Alexander krijgt miljoenen aan subsidie voor het onderhoud van ‘zijn’ natuurgebied, maar mag Kroondomein Het Loo op de Veluwe toch drie maanden per jaar afsluiten voor de jacht. Dat is een heel vreemde uitzondering.

14 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Ik ben opgegroeid in wenum wiesel het ligt tegen het kroondomein aan, mijn hele leven heb ik dit meegemaakt , mijn mening is dat als er gejaagd gaat worden, alleen op dat moment, de toegang gesloten moet zijn, maar ik fiets er elke dag door heen, en niet alleen op gangbare paden maar kom heel weinig zwijnen en herten tegen, waar heeft men het over. A van Werven.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Die stelling is echt krom. Daarmee laat je zien dat je denkt dat de lezers of heel dom zijn er zich een mening door jullie laten aanpraten. Of het interesseert jullie niet eens hoe doorzichtig die stellingen zijn opgesteld. Onze koning heeft privé bezit net als wij allemaal. En wat privé is voor de koning daar horen wij ons niet mee te bemoeien. Ons koningshuis komt vaak wat knullig over. Maar dankzij hun hebben wij nog steeds een boel éénheid in het land. En dat mag best geld kosten.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Kroondomein afsluiten om te jagen: nergens voor nodig, de rest van de Veluwe wordt toch ook niet afgesloten voor de jacht. De pol over het inpolderen van de Noordzee Als ik zie dat ze weilanden vol gooien met zonnepanelen om dan de zee in te polderen, is dat geen geldverspilling? Dus zonnepanelen weg en windmolens in de Noordzee
 • A Nijland

  1 maand geleden
  Deze poll is natuurlijk niet objectief en dat zijn de polls van de Persgroep eigenlijk altijd. Er wordt doelbewust gestuurd op antwoorden, en dit keer is dat richting een anti jachtlobby. Het is heel simpel, als er gejaagd wordt is het gewoon verstandig om die paar dagen de Kroondomeinen af te sluiten, dus is het prima dat dat gebeurt.
 • Maarten Sprangh

  1 maand geleden
  Mijn optie staat er niet tussen. Ik ben niet tegen jagen, maar wel tegen het afsluiten van de Kroondomeinen.
 1. Arrestatieteam en douane vallen binnen bij loods in Deventer
  Play

  Arrestatie­team en douane vallen binnen bij loods in Deventer

 2. De Stentor Nieuws Update: Baudet krijgt boete en Mrs. Universe uit Apeldoorn?
  Play

  De Stentor Nieuws Update: Baudet krijgt boete en Mrs. Universe uit Apeldoorn?

  22 april