Snoep bij de kassa.
Volledig scherm
Snoep bij de kassa. © Erik Mclean via Unsplash

Stelling | Het weghalen van snoep bij kassa's is zinloos

JOUW MENINGSupermarkten en de plaatselijke politiek botsen over de wens om snoep weg te halen bij kassa's. Het uitstallen van snoepgoed bij de laatste halte in een supermarkt zou tot ongewenste impulsaankopen leiden volgens politici.

10 reacties

 • E van der Harg

  2 maanden geleden
  We zijn toch geen kleine kinderen ... En dan.. stel dat je die losse repen en rolletjes niet daar neerzet, voor de klant die maar één rolletje/busje/reep wil, dan koopt de klant een 'voordeelverpakking'. en eet dus meer snoepgoed dan hij eigenlijk had gewild... dus eigenlijk is dit wel goed, zo dicht bij de kassa, voorkom je ook dat t onbetaald de winkel verlaat..toch?
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Laat de overheid zich maar eens druk maken om alle zooi die bewust in ons voedsel gepropt wordt. Waar zit tegenwoordig al niet bewust (te) veel verborgen suiker, zout en vet in omdat de grote voedselproducenten het vertikken om minder ongezond te produceren en de overheid het vertikt om die producenten aan te pakken?
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  Uiteraard is het al dat snoep niet goed. Koop het zelf ook niet. Maar onderhand worden we wel heel erg betutteld. Nog even en er staat een ambtenaar je tas te controleren of je niet iets ongezonds hebt gekocht. Het gaat mij te ver. Begin eerst maar eens al die koffieshops te sluiten en mensen van de weg te plukken, die met drugs en drank op achter het stuur zitten. Dat kost onderhand meer slachtoffers dan een beetje snoep af en toe.
 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Bij de supermarkten moet de ene na de andere actie worden door gevoerd, voor kleine dorpswinkels kan het weghalen van sigaretten en snoep de ondergang betekenen omdat dit ook een redelijk deel van inkomsten is !! Maar waarom blijven de tankstations buitenschot ?? Dus sigaretten alleen in de tabakswinkel, snoep in de snoepwinkel en dan ook niets van dit op evenementen meer verkopen !!!!
 • Mart Flierman

  2 maanden geleden
  Misschien kunnen ze van de supermarkten weer een ouderwetse groenteboer maken. Stel je voor dat er iets ongezonds tussen de producten zit. Pffffff.... Toch altijd nieuwsgierig of de dagelijkse kost van de mensen die dit soort onzin bedenken ook steevast bestaat uit een sprietje sla en een glaasje water. Of vreten ze zich zelf wel gewoon vol van al het overheidsgeld.