Een vluchtelinge dankbaar voor de redding en rechts de opvanglocatie in Deelen.
Volledig scherm
Een vluchtelinge dankbaar voor de redding en rechts de opvanglocatie in Deelen. © AFP / Herman Stöver

Stelling | Honderden asielzoekers in piepklein dorpje plaatsen is onverstandig

JOUW MENINGHet plan om in het Gelderse Deelen een opvang voor 200 vluchtelingen en ruim 340 arbeidsmigranten te openen per 1 januari roept veel reacties op. Met de komst van de arbeidsmigranten en asielzoekers krijgt Deelen in één klap tien keer zoveel inwoners.

7 reacties

 • mannita sierink

  2 jaar geleden
  helaas heeft dit kabinet en andere kabinetten voor hen iedereen maar toegelaten zonder enige vorm van controle noch inspraak!! mensen zien de ellende aangericht door vele asielzoekers,al die steek en schietpartijen enz enz,men is niet voorgelicht niet voorbereid wat zou de koning of rutte of kaag of vul maar in het vinden als ze zonder enige vorm van respect hun tuinen zouden vol zetten met mensen die een geloof aanhangen die niets met democratie heeft? en dat zij ook niet beschermd zouden word
 • Marinus van Boeyen

  2 jaar geleden
  mensen die niet weten of begrijpen waarom deze vluchtelingen hier zijn,leg ze dat http://uit.Al het overig tuig straf ze met ons democratis strafrecht,onze AMA kinderen zijn overgeleverd aan de politiek.Als ama begeleider zie en zag ik het ook niet zitten dat kinderen vooruitgestuurd http://werden.In ieder geval eenmaal meegemaakt.Wel moet het beleid rigoreus veranderen.
 • Jos Bingen

  2 jaar geleden
  ik schaam me af en toe om nederlander te zijn het word steeds meer een land van schreeuwers
 • J. Albers

  2 jaar geleden
  Meneer Veerman, u hebt vast een geweldig links geweten. Je weet wel dat zijn de mensen die met andermans gelden goede doelen willen steunen en afgeven op rechts NL als het gaat over asielzoekers, windmolens en meer linkse hobby’s. Ik wens meneer Veerman in zijn straat veel asielzoekers en of beter nog lichtgetinte gelukszoekers. Wedden dat Meneer Veerman nooit meer zulke oerdomme uitspraken doet.
 • R.E.I. van Katwijk

  2 jaar geleden
  je kunt op je vingers natellen wie hier de baas worden...dit is toch absurd. Hoe verzin je dit. Niks tegen asielzoekers maar er is al zo veel tekort aan woningen. En ze komen weer met duizenden tegelijk. Want deze groep zijn echt niet de enigen die opgevangen moeten worden.