'Geparkeerde' deelscooter.
Volledig scherm
'Geparkeerde' deelscooter. © Jan van Eijndhoven

Stelling | Ik erger me kapot aan zwervende deelscooters

JOUW MENINGDe felgroene deelscooters van GO Sharing nemen bezit van steden als Zwolle, Deventer en Apeldoorn. In Apeldoorn breidde GO Sharing in februari nog uit met vijftig elektrische scooters, waarmee het aantal op tweehonderd komt. In Zwolle staan er 150 en in Deventer honderd. 

5 reacties

 • J Droppert

  1 maand geleden
  Johan Droppert, opzich vind ik het een goed idee, milieu vriendelijk maar het roept bij mij nogal wat vragen op. Waarom staan die scooters geparkeerd op stoepen op parkeerplaatsen e.d. Zijn er regels voor afgesproken bij de gemeenten? Wordt er ook aan de gemeenten geld voor betaald? Een winkellier die een aandachtsbord aan een lantaarnpaal voor zijn winkel hangt moet daar ook voor betalen! Ik zou graag willen weten hoe of is er wel iets met de gemeenten geregeld? Graag een antwoord hierop!!
 • Alexander Bolhuis

  1 maand geleden
  Echt een verademing die electrische scooters, 1000 keer beter dan die geluidsoverlast veroorzakende, knetterende, opgevoerde apparaten waar een groot gedeelte van infantiel Apeldoorn op rijdt.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Een korte wapenstok prima met daarbij een degelijke opleiding waar ik nu sterk aantwijfel,de boa zal wel blijven dus moet er een stevige opleiding bij,ik heb daar nu bij de politie al sterke twijfels bij
 • JC Riemsdijk

  1 maand geleden
  Mooi initiatief en ondernemerschap. Jammer dat nagelaten is goede afspraken te maken in samenspraak met gemeente, waar de scooters neergezet kunnen/mogen worden. En als dat zo zou zijn, zullen er altijd wel lieden zijn, die zich er bewust niet aan houden en zelf wel bepalen waar ze de scooter achterlaten.
 • Bart van den Berg

  1 maand geleden
  Vervelend en vervuilend gezicht