Piet Adema, de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Adema was eerder gedeputeerde van de provincie Friesland, waarnemend burgemeester in Achtkarspelen, Tynaarlo en Borger-Odoorn en partijvoorzitter van de ChristenUnie.
Volledig scherm
Piet Adema, de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Adema was eerder gedeputeerde van de provincie Friesland, waarnemend burgemeester in Achtkarspelen, Tynaarlo en Borger-Odoorn en partijvoorzitter van de ChristenUnie. © ANP

Stelling | Ik heb vertrouwen in de nieuwe minister van Landbouw Piet Adema

JOUW MENINGBoeren geven de overheid een zware onvoldoende voor betrouwbaarheid, een rapportcijfer 2. Dat blijkt uit een representatief onderzoek onder boeren in opdracht van de Stentor, AD en andere regionale dagbladen.

11 reacties

 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Dus nu moet een man die, als hij het niet meer weet, naar de kerk rent en OLH om hulp vraagt de kar uit de drek trekken? Dit lid van een politieke partij die alleen maar een meerderheid moet verschaffen aan het grootkapitaal gaat dat niet lukken. Het partijbelang staat voorop in plaats van een goed perspectief voor boeren. Wie bij de Stentor bedenkt eigenlijk al die belachelijke stellingen en -nog erger- de infantiele antwoordmogelijkheden?
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Geen flauw idee of deze man competent is of niet. Maar feit is wel dat hij nu is toegetreden tot een kabinet dat liegt en bedriegt en dat ons land met de ene na de andere crisis opzadelt. Dus hoe moet je dan vertrouwen in hem krijgen?
 • J.W. Steinvoorte

  2 maanden geleden
  Ik vertrouw niemand meer in het kabinet en de kamers.
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  De eerste indruk die deze man gisteren gaf is dat hij meer een lobbyist van de vee-industrie is, in plaats van een minister die het regeerakkoord inclusief ammoniak-aanpak moet aanpakken.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Heb medelijden met deze man. Er is geen perspectief. Hij kan het dus ook niet bieden. Wat niet is is niet.