Een coronapatiënt wordt behandeld op de ic.
Volledig scherm
Een coronapatiënt wordt behandeld op de ic. © arie kievit

Stelling | Ik maak me zorgen om de stijgende coronacijfers

JOUW MENINGZiekenhuis Isala in Zwolle moest dit weekend coronapatiënten overplaatsen naar andere ziekenhuizen omdat het er zo veel zijn. Dit komt door de hausse aan nieuwe corona-besmettingen in met name Staphorst en Zwartewaterland. Isala-bestuurder Ina Kuper verwacht dat de situatie zich ook snel in de grote steden voor gaat doen. 

10 reacties

 • Mark W

  1 jaar geleden
  Ik maak me zorgen dat we ons niet beter voorbereiden op virussen als covid en influenza. Alles is gericht op het ontlasten van de zorg terwijl deze virussen gewoon bij ons horen. Al duizenden jaren.Vreemd dat wij met onze welvaart hier niet op kunnen anticiperen door meer bedeen en mensen. Mensen gaan dood ergens aan. Vaak ook door welvaartsziektes , ouderdom, kanker en virussen in de combinatie daarvan horen daar ook bij. NL, zorg dat de zorg op orde is!
 • Wolf

  1 jaar geleden
  Bijzonder goed, dat de Stentor uitgebreid aandacht besteedt aan het probleem rond en van de religieuze anti-vaccers. Ik ken hun probleem. Maar het merendeel van hen leest geen Stentor. Mijn advies, koop advertentie ruimte bij de orthodoxe pers en plaats daarin de visie van de Isala-medewerker. Dan bereikt u velen van hen met hopelijk meer succes.
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Er wordt veel te veel over gemekkerd,als je Corona krijgt en verder gezond bent ,het wordt pas ernstiger als je ouder bent of chronisch ziek en zelfs dan knappen veel mensen binnen een week op
 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Ik maak me veel meer zorgen om de massapsychose die we zien rondom Corona. In Australië zijn ze helemaal stapelgek geworden en lijkt het zelfs een Science Fiction film over een dystopische toekomst. Maar ook hier vind ik de angstcultuur die gecreëerd is doodeng. Dat is een veel grotere bedreiging dan het virus zelf. Ik ben niet gevaccineerd en zal dat nu ook nooit meer doen ook, ik wil niet meewerken aan deze gekte!
 • Ronald Wintjens

  1 jaar geleden
  Ik maak mij nergens meer druk om.