Een eerdere demonstratie van boeren op het Malieveld tegen het stikstofbeleid van het kabinet.
Volledig scherm
Een eerdere demonstratie van boeren op het Malieveld tegen het stikstofbeleid van het kabinet. © ANP / ANP

Stelling | Ik sta achter het ‘grootste boerenprotest ooit’ op zaterdag in Den Haag

JOUW MENINGFarmers Defence Force (FDF) organiseert zaterdag de ‘grootste boerendemonstratie ooit’ in Den Haag. De FDF doet dat met Samen Voor Nederland, een niet-politieke vrijheidsbeweging, waaraan een mix van organisaties bij aangesloten is waaronder Forum voor Democratie en Voorvrijheid.nu.

8 reacties

 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Laat die boeren gewoon aan het werk gaan. Ze zijn niet de enige bedrijfstak waar een reorganisatie plaats (moet) vindt. Er is duidelijk een overproductie en daar kunnen/moeten we vanaf. Wij de vervuiling en het buitenland het vlees, nee dus. Ik en met mij de meeste inwoners van dit land, laten liever hun stem tellen dan een zaterdag gezellig te staan schreeuwen op een grasveld omdat een ander dat nu eenmaal ook doet. Boeren zijn er voor ons voedsel en niet die van de rest van de wereld.
 • Linda Prior

  3 maanden geleden
  Wat een onzin reacties! Top dat ze gaan demonstreren samen met de bevolking! Genoeg is genoeg! Geen boer geen eten! En klimaat is de grootste onzin.! En stemmen pfffd daar geloof je toch niet meer in? Tis allang bekend. Beter verdiepen mensen! Goed nadenken wat hier daadwerkelijk aan de hand is! Zet em op demonstranten! Keep the faith
 • Frank van der Werf

  3 maanden geleden
  Die boerenprotesten moeten nu maar eens klaar zijn, we weten het nu wel. Ze ontwrichten samen met de klimaat protesten de hele maatschappij. Genoeg is genoeg!
 • S. Van Lunenburg

  3 maanden geleden
  Ik sta er niet achter. Niet alleen omdat ik vind dat we het beter in het stemhokje kunnen laten horen en ook niet alleen omdat ook dit protest weer gekaapt gaat worden wapies en relschoppers. Maar ook niet omdat ik het gewoon niet eens ben met de boeren.
 • marianne van Dijk steenbergen

  3 maanden geleden
  Vind dat we onze stem beter kunnen laten horen bij de verkiezingen.