Lokale ondernemers roepen op tot het heropenen van de winkels.
Volledig scherm
Lokale ondernemers roepen op tot het heropenen van de winkels. © ANP

Stelling | Ik sta achter winkeliers die sowieso opengaan

JOUW MENINGDe infectiepiek van de omikrongolf moet naar verwachting nog komen,  maar de roep om een losser coronaregime klink luid. Talloze ondernemers kondigen aan hoe dan ook open te gaan. Het kabinet vergadert vandaag over eventuele versoepelingen, maar volgens experts is er maar weinig ruimte.

11 reacties

 • margien proper

  6 dagen geleden
  Als vaccins voorradig zijn , zeker doen !!! Waarom kan het niet gewoon bij de huisarts ? Veel mensen , zonder vervoer !! Hoe moeten hun verderop komen ??? Of door thuiszorg laten , vaccineren ??? Gaat veel sneller !!! margien_proper@hotmail.com
 • R Peters

  1 week geleden
  Akkerman@ modderen is heel wat anders als polderen waar ik het over heb.
 • R Peters

  1 week geleden
  De jong@Akkerman@, op jullie vragen geef ik geen antwoord meer. Jullie hebben een andere visie op covid19, van vaccineren tot opengaan van de samenleving. We zullen het nooit eens worden. Nogmaals ik vind niet dat ik schreeuw. Hoop dat jullie al een keuze hebben gemaakt al jullie onverhoopt naar het ziekenhuis moeten ivm Covid19 en je voor de keus staat IC of niet. Volgens mij heeft@Akkerman die keus wel gemaakt.
 • M.H. van den Brink

  1 week geleden
  In heel Europa gelden er wel degelijk regels, bijv. over het dragen van mondmaskers en G2+. Als je de economie volledig wilt vernielen moet je geen voorwaarden stellen. Dan heb je op korte termijn onvoldoende mensen in de zorg, het onderwijs, maar ook niet voldoende winkelpersoneel. Eens met Evert Koekkoek.
 • Roel Akkerman

  1 week geleden
  Idd "Waarom blijven we in Nederland altijd maar modderen en luisteren naar schreeuwers" @R Peters, vergeet jezelf niet! 🙊 Afgezien van de goede zorg intensie is de vraag, verleng je het leven of het lijden?
 1. Wie helpt jonge ouders? Er zijn te weinig artsen Maatschappij en Gezondheid: tijd voor actie
  PREMIUM
  opinie

  Wie helpt jonge ouders? Er zijn te weinig artsen Maatschap­pij en Gezondheid: tijd voor actie

  De nieuwe regeringsploeg moet direct aan de slag met het verbetering van de opleiding Arts Maatschappij en Gezondheid (M+G), zegt Elise Buiting. Aan meer van dergelijke artsen is grote behoefte en hun aantal is zeer ongelijk verdeeld over het land. En het regeerakkoord heeft voor artsen Maatschappij en Gezondheid veel herkenbare thema’s: zieken genezen, nazorg en mensen gezond houden. Tijd om de opleiding M+G serieus te nemen, constateert zij.