Dolf Jansen trapt de heropening van de theaters af met een shows in Zwolle en Deventer.
Volledig scherm
Dolf Jansen trapt de heropening van de theaters af met een shows in Zwolle en Deventer. © Frans Paalman

Stelling | Ik voel me nu nog onveilig in het theater, de bioscoop of het stadion

JOUW MENINGOp de persconferentie van dinsdagavond werd aangekondigd dat er weer meer mogelijk is in Nederland en publiek weer naar de horeca, het theater, de bioscoop en het stadion kan. Maar tegelijkertijd blijkt de omikron-variant om zich heen te grijpen en waarschuwde Ernst Kuipers dat het ‘niet zomaar een griepje’ is.

9 reacties

 • Eduard N.

  4 maanden geleden
  Het is geen wonder dat er zoveel besmettingen zijn!!
 • G.J. Algra

  4 maanden geleden
  Bioscoop en theater zijn nu wel veilig te bezoeken. Voetbalstadions niet, want daar gaan de supporters zich echt niet houden aan de 1,5 meter maatregel en het mondkapje. Hier zal hoogstwaarschijnlijk ook totaal niet tegen opgetreden worden, dus wordt met de week erger.
 • Joost Van Zutphen

  4 maanden geleden
  De meeste lockdowns tot nu toe hadden te maken met de beperkte beschikbaarheid van zorgpersoneel. We betaalden in 2019 6120 euro per persoon aan zorgkosten, in 2020 6660 euro. Jaarlijks 500 euro stijging per baby, kind, volwassene. Dat is teveel. Dus dat tekort aan personeel blijft, door Omicron wordt dat erger.. ..dus over een paar weken totale lockdown. En dan een keer een echte.
 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Straks hebben we weer een lockdown. Niet vanwege overheidsmaatregelen maar vanwege personeelsuitval wegens besmetting...
 • R Peters

  4 maanden geleden
  Veerman@dit is het begin van het opengaan van Nederland. Laten we het met beleid doen. Waarom zo moeilijk doen. Voetbal kun je ook zien op tv. Elke avond een andere wedstrijd. En over 3 weken kan vast meer. En drink lekker een biertje thuis, in de kroeg is het een stuk duurder. Ga lekker naar de bios, goed te doen voor 22 uur. Ga smiddags op het terras een biertje drinken tot 22 uur als je zo nodig moet. Denk niet in wat niet kan, maar in wat wel kan.