Met een noodpakket moet je minimaal 48 uur vooruit kunnen.
Volledig scherm
Met een noodpakket moet je minimaal 48 uur vooruit kunnen. © Valerie Kuypers

Stelling | Ik zie het nut van een noodpakket in huis hebben wel in

JOUW MENINGDe urgentie een noodpakket in huis te hebben is groter dan ooit, zegt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Dat komt omdat het aantal cyberaanvallen toeneemt en Nederland relatief erg afhankelijk is van digitale technologie.

9 reacties

 • J Nieuw

  2 maanden geleden
  De meeste dingen zijn in een huishouden zo terug te vinden. Dus verder een kwestie van gezond verstand gebruiken en niet gek laten maken.
 • Carolien Pierie

  2 maanden geleden
  Kijk een nood pakket die nogal veel geld kost. Niet iedereen kan zo,n pakket kopen. Dan moet de overheid voor mensen met een kleine beurs zo,n pakket gaan geven. En wanneer komt er zo,n ramp. Ik weet totaal niet wat je nodig heeft. Dus, niet iedere persoon kan zo,n pakket kopen. Hopend dat de overheid aan de mensen geven die een kleine beurs hebben.
 • Dick Meerdink

  2 maanden geleden
  Flauwe kul. Spekkie voor enkele bedrijven die daaraan goud verdienen en zich echt niet bezig houden met het idee dat zij daar levens mee redden.
 • marianne van Dijk steenbergen

  2 maanden geleden
  Een overlevingspakket is geen gek idee een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.
 • Stefan Ramon

  2 maanden geleden
  tja, het is net als een verzekering... je bent blij dat je die hebt als er wat gebeurt. Hoeft niet perse ' de rus' te zijn... wat te denken van zwaar weer (ingesneeuwd), nucleaire rampen, etc. Je hoeft niet je kelder vol te zetten met blikken eten etc maar wel op een plek wat dingen verzamelen. Als nood aan de man is wil je niet naar die zaklamp moeten zoeken waarvan je weet dat die ergens is...