Lelystad Airport open via stikstofrechten boeren?
Volledig scherm
Lelystad Airport open via stikstofrechten boeren? © Foto Freddy Schinkel

Stelling | Lelystad Airport openen met stikstofrechten van Veluwse veehouders moet verboden worden

JOUW MENINGDe Schiphol Group koopt stikstofrechten van boeren om alsnog een natuurvergunning voor Lelystad Airport te verkrijgen.

25 reacties

 • Joop v d Toolen

  2 maanden geleden
  Beetje minder vliegen kan ook geen kwaad dan zijn we goed bezig
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Wanneer knalt dit vliegveldsprookje nou eens een keer uit elkaar?! Waarom blijven ze maar doordrammen? Boeren uitkopen om meer vluchten te realiseren. Dat is omkopen! Ze weten hoe vervuilend deze sector is!!! Al die uitstoot wat over het land heen gesproeid wordt moet nóg meer worden? Boeren zijn nuttig en vakantievluchten zorgen niet voor je melk in je cappuccino, kaas en boter op je brood en je gehaktbal met aardappelen en groente op je bord!
 • martijn huiskamp

  2 maanden geleden
  uitstoot verminderen voor de Natuur, en dan dit.... wat een wassen neus allemaal
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Het prestigeproject van voormalig en lobbyende VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen zo snel mogelijk stoppen. Door de vleigreiziger te belasten met de werkelijke milieu-kosten door accijns of andere kosten in rekening te brengen en het geld te investeren in internationaal spoor kunnen de overgebleven luchthavens zoals Schiphol de vraag aan. Extra luchthavens geven een aanzuigende werking op vliegverkeer; dat moeten we dus tegengaan.
 • Thé vAken

  2 maanden geleden
  *Uitstoot verminderen ten gunste vh klimaat* en om noodzakelijke woningbouw te realiseren. Vliegtickets veel duurder voor wie perse nog wil vliegen. Lelystad geen natuurvergunning en definitief sluiten.