Pakketbezorging, foto ter illustratie
Volledig scherm
Pakketbezorging, foto ter illustratie © ANP

Stelling | Maak het bestellen van pakketjes flink duurder

JOUW MENINGDe bezorgeconomie bloeit als nooit tevoren. Niet alleen tijdens deze sinterklaas- en kerst-maanden, maar eigenlijk het hele jaar door. Er gaat geen dag voorbij of er rijdt wel een pakketbezorger met zijn/haar busje door de straat. 

4 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Als mensen daarvoor willen werken vind ik daar niks mis mee
 • Eric Goedhart

  1 jaar geleden
  Dat de salarissen slecht zijn, mag zo zijn. Maar dat ligt niet aan de, nu al, peperdure tarieven maar aan het winstbejag van PostNL. Een jaar of 5-6 geleden was er een grote "schoonmaak ". Vast personeel, soms al heel lang in dienst, kregen de zak, en konden solliciteren op hun eigen baan, tegen veel slechtere beloning.
 • Jan Kelder

  1 jaar geleden
  Voor enkele jaren terug zag ik 1 a 2 bestelbusjes per dag in de straat nu rijden er 1 a 2 bestelbusjes per uur !!! en waarom ? Omdat we met z'n allen te lui zijn om de pakketjes van een centraal punt te halen, ik stel dan ook voor om per plaats één centraal punt te maken waar pakjes kunnen worden gehaald en gebracht en deze is dan open van 06.00 tot 20.00 uur en hoe betalen we dit ? nou gewoon een opslag per zending en wie dit te veel is gaat dan toch weer "gewoon" ouderwets naar de WINKEL !!
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Hoezo pakjes duurder ? Er was laatste jaren al een aanzienlijke prijsopdrijving door Postnl terwijl het door de groei aan pakjes goedkoper zou moeten worden. Gelukkig zeer goede en goedkopere alternatieven. Laten we vooral allemaal zelf gaan halen. Dat is pas milieuvriendelijk !