Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/EyeEm

Stelling | Pak auto af bij extreme overtreding van snelheid

JOUW MENINGIn Denemarken, Italië en Zwitserland doen ze het al, Oostenrijk wil het nu ook invoeren: de auto’s van extreme snelheidsovertreders in beslag nemen.

18 reacties

 • michel nales

  2 maanden geleden
  Ach in Duitsland gaan alle remmen los, maar ook daar is de mogelijkheid behoorlijk ingeperkt maar weten de medeweg gebruikers in dat land tenminste te anticiperen en eerst in de spiegel te kijken alvorens de linker rijbaan te gaan benutten . Hoe anders is het met Nederlandse automobilisten die niet op of om kijken en blind de auto in willen voegen met vaak een middelvingertje als bedankje . Zet je kaarten maar in op telefoneren tijdens het rijden of de iPads te bedienen in de hedendaagse auto's
 • martijn huiskamp

  2 maanden geleden
  wat een onzin en betutteling , als ik mn motor eens wil los trekken doe ik dat op een verantwoorde manier ... en dat gaat ver over de 290 km/h
 • H. Burger

  2 maanden geleden
  Beter dan afpakken: auto ter plekke tot pakketje persen en overtreder laten betalen voor het afvoeren.
 • G. Van der Meij

  2 maanden geleden
  Wanneer je geliefde zonder haar/ zijn schuld wordt doodgereden komt het voor de rechter. In alle gevallen van ernstige snelheids overtredingen moet de rechter meer mogelijkheden hebben de overtreder harder te straffen. De politiek moet dus voor die overtreders de wet veranderen,!!!
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  A.G. De Jong hoezo geen gelijke behandeling? Van beide wordt het vervoersmiddel afgepakt. Lijkt mij een gelijke behandeling.