Horeca moet vanaf dit weekend controleren op een coronabewijs.
Volledig scherm
Horeca moet vanaf dit weekend controleren op een coronabewijs. © ANP (bewerking: de Stentor)

Stelling | Pak horecaondernemers die niet willen controleren op de coronapas hard aan

JOUW MENINGHorecondernemers moeten vanaf dit weekend controleren op coronabewijzen. De voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls waarschuwt dat niet controleren de ondernemer duur komt te staan.

3 reacties

 • jos zoet

  1 jaar geleden
  De nieuwe groep van uitsluitend ontstaat bij diegenen die geen app hebben of weten hoe dat moet..
 • Mart Flierman

  1 jaar geleden
  Snap niet waar iedereen toch zo bang voor blijft. Het heilzame, almachtige vaccin is al gegeven aan iedereen die te bang is om de neus buiten de deur te steken zonder dat de hele wereld zich aan hen aanpast. Die kleine minderheid die overblijft gaat echt de IC's niet meer vol krijgen, voor zover er na alle vaccinaties nog een 'golf' zal komen. Gooi de boel weer open, in het griepseizoen was er ook nooit deurselectie met medische paspoorten en zeurde ook niemand. Wat een waanzin.
 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Iedereen die zich nu aan het verkneukelen is dat andersdenkenden hard aangepakt worden, moet zich realiseren dat op de manier zoals de samenleving nu aan het afglijden is hij of zij straks ook aan de beurt zal zijn! Want nu ben je misschien blij met je ‘Corona-paspoort’, maar straks ben je een paria als je niet je derde (en daarna 4e, 5e, enz) prik hebt gekregen. Maar ik hoop dat veel horeca-ondernemers zo verstandig zijn om hier niet aan mee te werken, niet iedereen wil een NSB-er spelen.