Kevin Scholten van hoveniersbedrijf TGO met spandoek voor het huis waarvan hij de tuin dit weekend weer leeghaalde.
Volledig scherm
Kevin Scholten van hoveniersbedrijf TGO met spandoek voor het huis waarvan hij de tuin dit weekend weer leeghaalde. © TGO2

Stelling | Prima actie van de hovenier die een aangelegde tuin weer leeghaalt bij een wanbetaler

JOUW MENINGEen hovenier was zo klaar met een niet-betalende klant uit Apeldoorn dat hij de aangelegde tuin weer leeghaalde.

11 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Ik vind het wel grappig en ook terecht
 • Hans van Dijk

  5 maanden geleden
  Deze hovenier heeft helemaal gelijk! Je zal maar als bedrijf 10 van zulke wanbetalers hebben, dan is toch het einde zoek?. Niet betalen = geen spullen. Punt.
 • John Verhoek

  5 maanden geleden
  Op grond van de regels van het Wetboek van Koophandel worden gekochte goederen je eigendom na betaling. Dus was alles in de tuin nog het eigendom van de hovenier. Deze stond juridisch gezien in zijn recht.
 • D Klopman

  5 maanden geleden
  Als mensen niet betalen schakel je wet regels in incasso bureau en niet zulke dingen. Van mijn mag die hovenier over de kop gaan
 • T. Klok

  5 maanden geleden
  Geheel terechte actie. In elk geval heeft ie zijn plantjes en materialen terug. Dat is inderdaad gewoon zijn eigendom, of dat nu op het terrein van de wanbetaler staat of niet. Als iemand mijn fiets steelt, mag ik die ook uit de tuin van de dief terug halen. Heel simpel. Helaas dekt dit niet al zijn gewerkte uren.