Bløf-zanger Paskal Jakobsen in betere tijden.
Volledig scherm
Bløf-zanger Paskal Jakobsen in betere tijden. © Reinier van Willigen

Stelling | Radiozenders moeten uit protest een dag geen muziek draaien

JOUW MENINGDraai een dag en nacht lang geen muziek op de radio uit protest tegen de beperkende coronamaatregelen voor artiesten, zegt Bløf-zanger Paskal Jakobsen. ,,Om de urgentie rondom onze industrie duidelijk te maken. En omdat de radio schatplichtig is aan de liedjesmakers en artiesten. Zonder muziek geen radio.”

3 reacties

 • A.G. de Jong

  1 maand geleden
  Wie de illusie heeft dat er ooit automatisch een einde komt aan maatregelen tegen Corona die zal bedrogen uitkomen! Het virus gaat nooit meer weg, groepsimmuniteit is een illusie en inmiddels weten we ook dat vaccins niet of slecht tijdelijk en ten dele werken (los van de onbekendheid van bijwerkingen op lange termijn). De maatregelen stoppen alleen als mensen massaal zeggen dat het genoeg is geweest!
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Belachelijk, zo'n actie..! Bedenk maar de 18000 corona doden met 2 minuten stilte ...
 • WG Jansen

  1 maand geleden
  Het doodzwijgen van muziek op de radio is geen middel om de regering op andere gedachten te brengen, je hebt alleen het volk ermee en dat kan er niets aan doen. Daarnaast krijgen artiesten vanwege het draaien van hun muziek op de radio een vergoeding, dus waarom die Pascal van Bløf daar wel toe oproept geeft mij te kennen dat hij al genoeg "verdient" heeft.