Het controleren van een QR-code voor de deur van het Rijksmuseum.
Volledig scherm
Het controleren van een QR-code voor de deur van het Rijksmuseum. © ANP / ANP

Stelling | Schaf de 3G-coronapas af

JOUW MENINGHet kabinet maakt vanavond officieel bekend welke versoepelingen van de coronamaatregelen er komen. Horeca en cultuur gaan weer open, dierentuinen en pretparken. Sportcompetities worden hervat, publiek bij profsport is weer welkom. Én op veel plekken gaat de 3G-coronapas gelden. 

40 reacties

 • Cor Zieleman

  1 jaar geleden
  @lentekind Ze bedoelt de lonen van de testers, de kosten van testen en kosten vaccinaties, die bespaar je allemaal als je ermee stopt. Dit geld steken in de zorg... Jullie willen beide hetzelfde. Dat test- en vaccinatiebeleid is een bodemloze put, dat geld moet gewoon in de directe zorg worden gestopt!
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  @meulman: de lonen van de testers omhoog? Wat een waanzin. Er zijn genoeg functies in de zorg waar je echt iets voor moet kunnen. Lijkt me niet aan de orde bij testers.
 • Helmoet de Zwijger

  1 jaar geleden
  Beetje laat deze poll na twee jaar corona flauwekul als handen wassen, mondkapjes, 1,5 meter, vaccins, boosters, thuiswerken en persco's.
 • J Stam

  1 jaar geleden
  Gewoon overal mee stoppen. Als je je goed voelt met prikken dan doe je dat voor jezelf en niet voor een ander. Een 1 , 2 of 3 g is gewoon volledige onzin en dient alleen een ander doel dan de volksgezondheid. Waar ben je bang voor als je de prikken hebt gehad?
 • Judith Meulman

  1 jaar geleden
  Stop met testen en zorg dat er meer geld vrij komt voor de zorg in Nederland. Als je dat geld van het testen nu eens in de zorg drukt daar bedoel ik mee de lonen van de test mensen ,alle testen en vaccinatie die maar heel kort werken of helemaal niet enz. Hoeveel miljoen is dat samen...... Dan ziet de wereld er volgend jaar winter heel anders uit en laat je lichaam nu zijn eigen weerstand ontwikkelen Kijk naar voeding en ga eens met elkaar terug na onze grootouders hoe hun leefden .