Talkshows zoals Jinek brengen volgens Jandino Asporaat verdeeldheid in Nederland.
Volledig scherm
Talkshows zoals Jinek brengen volgens Jandino Asporaat verdeeldheid in Nederland. © RTL

Stelling | Talkshows zaaien verdeeldheid met hun items over de coronapas

JOUW MENINGCabaretier Jandino Asporaat besloot, net als een aantal andere artiesten, zijn tournee af te blazen omdat hij het niet eens is met de coronapas. Hij wil niet in de talkshow van Jinek zijn standpunt  verdedigen omdat talkshows de verdeeldheid in Nederland zouden voeden.

14 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Talkshows zijn leuk om naar te kijken en je moet ze vooral niet serieus nemen dat is het probleem,
 • Wout Stigter

  1 jaar geleden
  Is dit dezelfde Jandino Asporaat die al zijn voorstellingen heeft afgezegd vanwege de tweedeling in de maatschappij, en dat hij tegen het coronatoegangsbewijs is, Maar zelf met zijn Coronapas zijn flutprijsje op gaat halen bij de uitreiking van het gouden kalf, omdat die toch wel heel graag in de schijnwerpers staat. Wat een hypocriet.
 • Hans Thelosen

  1 jaar geleden
  Gelukkig is 90 tot 95 % gewoon voor vaccinatie en het op die manier weer teruggaan naar normaal, en is er maar een klein groepje schreeuwers die blijven protesteren. Wat Sanne over zich heen heeft gekregen vanuit dat groepje is ongehoord en typeert sterk die deelnemers.
 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Of talkshows tweedracht zaaien, dat weet ik niet. Eerlijk gezegd kijk ik niet naar die onzin. Maar ik weer wel dat deze regering tweedeling heeft veroorzaakt door een hele foute afslag te nemen. Je leest ook de polarisatie in de onderstaande reacties terug, sommige wensen gevaccineerden uitsluiting toe. Maar tegelijkertijd neemt het verzet toe en wordt er steeds meer tot burgerlijke ongehoorzaamheid opgeroepen. Je hoeft geen ziener te zijn om te voorspellen dat dit slecht zal aflopen!
 • Dientje Pison

  1 jaar geleden
  Ik ben het helemaal eens met de reacties van hieronder van Hans en Frans!!! En wil er nog aan toevoegen dat het heel zwak en laf van je is, Jandino, om niet je standpunt zelf aan de tafel bij Jinek naar voren te brengen!!!