Kaag: ,,Dit is mijn grens. Ik laat me door niets en niemand op die manier wegzetten.”
Volledig scherm
Kaag: ,,Dit is mijn grens. Ik laat me door niets en niemand op die manier wegzetten.” © ANP

Stelling | Terecht dat het kabinet wegliep na spionnen-opmerking Baudet

JOUW MENINGHet hele kabinet liep gisteren weg uit de Tweede Kamer na een opmerking van Thierry Baudet dat minister Sigrid Kaag gestudeerd zou hebben aan een spionnenopleiding.

48 reacties

 • B Zieleman

  2 weken geleden
  Ik ben geen Baudet-fan, maar als een stel kleuters demonstratief de zaal uitlopen als er iets gezegd wordt waar ze het niet mee eens zijn, vind ik het voor een door het volk gesubsidieerd kabinet een regelrechte aanfluiting, minachtend tegenover iemand die op een ander lijntje zitten dan zij. Evenals dat Lilian Marijnessen haar verhaal deed en achter haar Rutte, die het juiste voorbeeld zou moeten geven, druk en ongeïnteresseerd bezig was zijn mobieltje te bespelen.Geldt ook voor de andere leden
 • R Peters

  2 weken geleden
  De Jong@ ik heb wel degelijk gekeken. Op de 1e plaats zitten we niet naar een college te luisteren maar naar een volksvertegenwoordiger en ik denk dat het gros van de toehoorders niet weet waar Baudet het over heeft. Ik heb alleen maar pro Russische woorden, complottheorieën en heel veel ultra rechtse onzin gehoord. In de wetenschap kon deze student al niets betekenen in de politiek kan hij beter opstappen.
 • Erik Biesemaat

  2 weken geleden
  @ Jeroen Oosterlaar, een paar kenmerken: extreem nationalisme, het zoeken van publieke vijanden, nadruk op nationale frustraties, anti-parlementair, anti-democratisch, menselijke ongelijkheid. Past m.i. naadloos op Baudet. Overigens ben ik het niet met u eens dat ik fascisme bestrijd met fascisme. Ik ben slechts van mening dat in een parlementaire democratie geen ruimte hoort te zijn voor fascistisch gedachtengoed en het de bijl aan de wortel zetten van die parlementaire democratie.
 • Erik Biesemaat

  2 weken geleden
  @ Arend van Faassen, inderdaad, A.G. de Jong hieronder is er ook weer een voorbeeld van. Laat ik maar niet zeggen wat ik van het niveau van de gemiddelde reageerder hier vind want dan haalt mijn reactie het niet.
 • B. Veerman

  2 weken geleden
  Hopelijk lopen Baudet en al zijn volgelingen spoedig ook weg naar Rusland, daar horen ze thuis.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”