The Voice of Holland is stilgelegd na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
Volledig scherm
The Voice of Holland is stilgelegd na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. © ANP Kippa

Stelling | The Voice kan niet meer terug op de buis

JOUW MENINGFamilieshow The Voice of Holland ligt zwaar onder vuur vanwege meerdere beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De show is stilgelegd nadat het programma van Tim Hofman, Boos, een uitzending hierover aankondigde.

13 reacties

 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  Onbegrijpelijk dat ruim 40% vindt dat het - nu of later - gewoon door kan gaan. Een programma dat in de kern door en door fout is en willoze wezentjes overlevert aan ranzige figuren die zelf nooit iets gepresteerd hebben maar hun identiteit ontlenen aan het feit dat ze lid zijn van de de Mol-clan of uit hun ruif eten.
 • H. Osinga

  4 maanden geleden
  Ik wacht op het oordeel van Johan Derksen. Dit is toch prachtig. Al die BN-ers die fout zijn nooit meer laten zien en horen. Ruimt mooi op. Met nieuwe mensen gewoon opnieuw beginnen.
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Geld dat stom is, maakt recht wat krom is. Dit is al een heel oud gezegde, maar het klopt wel. Er blijven heel veel zaken onder de pet of ze verdwijnen onder het tapijt. Af en toe komt er dan een hele boel troep te voorschijn.
 • Frenk ten Kate

  4 maanden geleden
  F.ten Kate, Het mag van mijn doorgaan,maar met een andere bezetting, ook andere bandleider, en eerder de signalen op vangen en gelijk aktie ondernemen,deze aktie,s in hun kontrakt zetten.
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Nou Ali B die de kandidaten afkraakte ten ongenoegen van Anouk die wel respect heeft voor ze!!