De stapavond duurt vanwege coronamaatregelen voorlopig nog tot 00.00 uur.
Volledig scherm
De stapavond duurt vanwege coronamaatregelen voorlopig nog tot 00.00 uur. © ANP

Stelling | Uitgaan tot 00.00 bevalt prima

JOUW MENINGEr kon weer gestapt worden afgelopen weekend. Bezoek moet vanaf dit weekend wel een coronapas laten zien en het is een korte stapavond. Om 23.30 uur gaat de laatste ronde in en om middernacht moet de horeca de deuren  sluiten. Dat heeft ook voordelen, zegt columnist Renske Kruitbosch.

4 reacties

 • Mart Flierman

  1 jaar geleden
  Het lijkt me dat vrijwel alleen ouders van uitgaande jongeren hier gestemd hebben. Misschien dezelfde enquete eens houden in kroeg of discotheek.
 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Prachtig zoals het nu gaat. Normale tijd om te feesten, normale tijd om naar bed te gaan. Ook wordt de jeugd hier ook weer wat normaler van. Zo kunnen ze weer mee doen met het hele gezin in plaats van hun eigen egoïstische gedrag.
 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Beetje makkelijk praten, als je nooit uitgaat. De meeste mensen vanaf een bepaalde leeftijd gaan niet meer tot diep in de nacht door, maar als je jong bent moet je ook gewoon lekker kunnen feesten met je vrienden. Wie ben ik om hen dat te ontzeggen? Ik ben ook jong geweest en heb wel eens lekker doorgehaald. En de maatregelen dienen nu geen enkel doel meer, Als ik die jongeren was gaan ze dan maar lekker onderling thuis verder feesten (wat ze waarschijnlijk toch al doen).
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Zo te zien drukken er veel mensen op "ja, mooie tijd, je drinkt minder en er komt minder rotzooi van" terwijl ze "ik ga nooit uit" bedoelen. Ik heb nog niemand onder de 30 gesproken die hier blij mee is.