Volledig scherm

Stelling | Verbod op vuurwerk tijdens komende jaarwisseling is goede zaak

JOUW MENINGHet kabinet kondigt toch een landelijk vuurwerkverbod voor deze jaarwisseling af, omdat ziekenhuizen het extreem druk hebben door het coronavirus. 

19 reacties

 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  @Jeroen Oosterlaar, ik denk dat je gelijk hebt. Mijn excuses aan @Ben Looyenga!
 • Arend van Faassen

  1 jaar geleden
  Hero H, de weg een beetje kwijt, dat ruig in Rotterdam is noodzakelijk rechts, aanhangers van volksmenners als Baudet en van Haga en zg voetbalfans. Denken dat het recht op demonstratie hetzelfde is als rellen. De wijze waarop in de jaren 30 iemand ook de democratie in een buurland om zeep bracht en een hoop ellende veroorzaakte. Alle kosten van de vernielingen gaan ten koste van uitbreiding zorg!!!
 • Fred Hof

  1 jaar geleden
  Kijk wat er op dit moment "vrijdag 19-12-2021" in Rotterdam gebeurt. Wat het kabinet zaait, wordt nu geoogst. Al dat linkse volk Met burgemeester Bruls voorop wat alles wil afbreken in dit land, weet het kabinet goed te bespelen.
 • Alexander Stegeman

  1 jaar geleden
  Dit gaat geld kosten, dat worden weer container branden, auto's in vlammen en van dat soort. Hopelijk gaan de mensen zelf knutselen met brandbare materialen. Laat Nederland maar branden. Leve de Burgemeesters🔥🔥🔥
 • henk koopman

  1 jaar geleden
  Lachwekkend alleen maar onder het mom van COVID het vuurwerk voor altijd te verbieden.( overigens steek ik zelf nooit vuurwerk af) Dat de ziekenhuizen het al veel te druk hebben is geen leugen maar gaan we dan morgen ook al het amateur voetbal verbieden, alle zaterdagen de eerste hulp hier vol mee. En wat gaan we doen als er een strenge winter komt, wordt dan het schaatsen ook verboden.