Stelling | Vierdaagse schoolweek is dé oplossing voor meesters- en juffentekort

JOUW MENINGHet lerarentekort in het basisonderwijs loopt op. Scholen voorzien dat ze geen juf of meester meer kunnen krijgen voor alle groepen. Een school in Nunspeet bereidt ouders al vast voor op een vierdaagse schoolweek.

4 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind de Vierdaagse schoolwerk idioot,wie betaalt dat en hoe pas je dat in de gezinnen in,het is ook de opmaat naar de Vierdaagse werkweek waar al velen voor zijn,technisch zal dat uiteindelijk wel kunnen maar je gaat ook naar de wereld van de spelende mens,ik zie meer in kortere weekdagen het niet
 • Dientje Pison

  1 jaar geleden
  Vroeger ging ik t/m zaterdag naar school. Dus vul maar in hoe ik er over denk. Het wordt hoe langer hoe gekker. Straks worden het 3 dagen misschien en hangt de meute op straat of worden de grootouders ermee belast! Ook zoiets!
 • A Nijland

  1 jaar geleden
  Stelling poneren is één en de keuze van antwoord is twee. Ik vind nee omdat kinderen moeten weten dat vijf dagen werken de norm is. Dat eventueel later ook minder kan went sneller dan andersom. De kleuters zouden wel aan vier dagen genoeg hebben.
 • Herman van Hulzen

  1 jaar geleden
  Onzinnige pol, met niet relevante keuzes. U gaat voorbij aan de onderliggende problemen, de grote zorg en verantwoordelijkheid die bij de scholen ligt. (Denk bijv. aan de grote hoeveelheid lesstof etc. die in minder tijd gestopt moet worden)