Saskia Remmelink bij de picknicktafels die moeten verdwijnen.
Volledig scherm
Saskia Remmelink bij de picknicktafels die moeten verdwijnen. © Arjan Gotink

Stelling | Visje eten aan picknicktafel op bedrijfsterrein moet kunnen zonder horecavergunning

JOUW MENINGDe gemeente Zutphen wil niet langer toestaan dat Saskia Remmelink haar klanten op vrijdag- en zaterdagmiddag gelegenheid biedt om gebakken vis aan picknicktafels op te eten. Horeca is op deze plek aan de Zweedsestraat nu eenmaal niet toegestaan, stelt het gemeentebestuur.

8 reacties

 • B Zieleman

  3 maanden geleden
  Nederland: regeltjesland. Ik zou zeggen: gemeente en ondernemer met elkaar in gesprek en overleg het. Als niemand last van die tafeltjes heeft en ze staan ook niemand in de weg, laat het toch een keer. Overleg een contract van een jaar en bekijk per jaar de situatie. Gatver, de horeca heeft het al zo moeilijk, overleg wat mogelijk is ipv elkaar dwarsliggen!!!
 • Bastiaan Metz

  3 maanden geleden
  Sta je dit toe, dan moet je meer van dit toestaan, wat mogelijk resulteert in een wilde westen van verkapte horeca bij industrie. Daarnaast hoe kan de NVWA of instanties als de FIU-NL goed handhaven als de bestemming en vergunning niet overeenkomt met de werkelijke bedrijfsactiviteit. Zeker bij een schijnbaar risico volle branche als de horeca. Dan valt de onderneming gewoon buiten de radar en is het maar de vraag hoe het gesteld is met HACCP en de financiële integriteit.
 • A. ten Kleij

  3 maanden geleden
  Worden nu alle tradities kapot gemaakt ..
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Ik heb er op zich geen probleem mee. Maar laat dit dan alle alle bedrijven op b.v. industrieterreinen gelden. Laat die beperking dan volkomen los. Ben dan wel benieuwd wat de gevolgen zullen zijn. Volgens mij worden dorden de regels dan met willekeur toegepast.
 • E. Lentekind- De Jong

  3 maanden geleden
  En vies die vislucht en smaak.