Vanuit FieldLabs Evenementen werd dit voorjaar op het Lowlands-terrein een dance-festival gehouden. Bij dit testevent mochten toen 1.500 bezoekers zijn.
Volledig scherm
Vanuit FieldLabs Evenementen werd dit voorjaar op het Lowlands-terrein een dance-festival gehouden. Bij dit testevent mochten toen 1.500 bezoekers zijn. © Foto: Marcel Krijgsman

Stelling | Volle voelbalstadions? Dan moeten festivals ook weer gewoon kunnen!

JOUW MENINGNederlandse artiesten hebben een noodkreet geslaakt over de festivalloze zomer. Ze zijn vol onbegrip na het zien van beelden van voetbalstadions met gillende, zingende en dansende sportfans. Het verschil tussen het ene en andere publieksevenement zou hem er in zitten dat in het stadion mensen een vaste zitplek krijgen. De praktijk toont echter een ander beeld.

0 reacties

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. ‘Gooi de kennis van ‘hoeders van het landelijk gebied’ niet uit het waterschap’
  PREMIUM
  OPINIE

  ‘Gooi de kennis van ‘hoeders van het landelijk gebied’ niet uit het waterschap’

  Boeren, bedrijven en natuurorganisaties moeten geen zetels meer toegewezen krijgen in het waterschap, vindt de Waterschapspartij. Ze zouden maatregelen tegen droogte en wateroverlast tegenhouden. De Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) is bezorgd. ,,Geef je hen geen zetels meer, dan verlies je specialistische deskundigheid en kennis van het lokale agrarische gebied’’, zegt Nicole Koks.