Een winkel in Klazienaveen opent de deuren voor het publiek.
Volledig scherm
Een winkel in Klazienaveen opent de deuren voor het publiek. © ANP

Stelling | Winkeliers die uit protest nu hun deuren opengooien hebben groot gelijk

Jouw meningDe horeca-ondernemers en winkeliers zijn het zat. Naast horecabazen die de terrassen vandaag open gooien, hebben ook tientallen winkels in het centrum van Klazienaveen vanochtend de deuren geopend. Die werden echter al weer snel gesloten door handhaving. 

4 reacties

 • Sjoerd Hiemstra

  1 maand geleden
  Ik had liever een genuanceerder antwoordoptie gezien. Zo zou ik het voor niet-essentiele dingen wel begrijpen, maar bijvoorbeeld niet als voorwaarde om een rijbewijs te kunnen verlengen. Dus dat je zonder bewjis, geen afspraak zou kunnen maken bij je gemeente, zorgverlener, of geen boodschappen meer zou kunnen doen.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Regels van een paar marionetjes een een hoog torentje. Die iedere maand wel salaris in de pocket krijgen. En blijven hameren over een virus. Virus kwam virus blijf in welke vorm ook. ALLES OPEN.!!!!!!!!
 • L.B. Hubeek

  2 maanden geleden
  die 29 % van stelling 1 ; walgelijk gewoon ; ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke !
 • marianne

  2 maanden geleden
  Ik ben er dubbel in. Aan de ene kant vind ik dat de winkeliers gelijk hebben . Het is vreselijk als je zaak naar de bliksem gaat. Aan de andere kant dat rot virus. Wel vind ik dat de terrassen open mogen met alle voorzorg maatregelen. En er moet veel sneller gevaccineerd worden! Duurt allemaal veel te lang!!
 1. Man uit Apeldoorn raakt ernstig gewond bij val van dak
  Play

  Man uit Apeldoorn raakt ernstig gewond bij val van dak

 2. Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord
  Play

  Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord