Feestverlichting in de binnenstad van Deventer.
Volledig scherm
Feestverlichting in de binnenstad van Deventer. © Liselotte Kolthof

Stelling | Zet feestverlichting in dorpen en steden dit jaar langer uit om energie te besparen

JOUW MENINGOm energie te besparen gaat de feestverlichting in het centrum van Hattem dit jaar ’s avonds eerder uit.

4 reacties

 • Paul Jansen

  3 maanden geleden
  Verplicht huurhuizen in klasse a of b laten vallen. Zo niet, per energieklasse die je omhoog kan 100€ in mindering op maandelijkse huur. Dit zal de pandjesbazen leren. En een heleboel huurders die niet kunnen doorstromen of lage inkomens zullen hier blij van worden.
 • B Zieleman

  3 maanden geleden
  Met wat minder feestverlichting zal geen mens minder om worden, zou het geen probleem vinden. Ik blijf vóór het invoeren van een hoger tarief van water, gas en stroom als een huishouden boven het gemiddelde uit komt. Daaronder het oude tarief laten houden, dan de BTW maar verlagen! Veelverbruikers (zonder medische redenen) meer laten betalen, want de ene doet heel zuinig en verbruikt veel minder, maar wordt daar niet voor beloond, de ander verbruikt er maar op los en er gebeurt niets...
 • Marianne Klaasen

  3 maanden geleden
  Ik denk, dat er voor heel veel mensen de komende maanden sowieso niets feestelijks aan is. Door deze regering word je uitgekleed tot op het bot. Je houdt net genoeg over om niet dood te gaan, maar daar houdt het voor veel mensen dan ook mee op. Waarschijnlijk voor velen geen Sinterklaas of Kerst vieren, want het is kiezen geblazen tussen een aantal opties om te kunnen overleven. Daarnaast wordt de zorgpremie weer duurder. Kortom weinig reden voor gezellige feestdagen.
 • Elly Verrips

  3 maanden geleden
  Van mij mogen ze zowiezo de helft gaan ophangen. Het is soms echt van de zotte wat er allemaal wordt opgehangen in winkelstraten enz.