Phaedra Werkhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Werkhoven. © Jeroen Jazet

Terwijl Van der Wal de adrenaline nog door de aderen heeft kolken, steekt haar partij het mes in haar rug

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

11 reacties

 • B Zieleman

  3 maanden geleden
  Boeren zijn nuttig. Ze hebben al veel moeten doen om 'stikstof' te beperken. Het verkeer is ook al druk bezig om minder uitstoot te creëren. Maar de vliegindustrie? Zware industrie? Scheepvaart? Immigratie, dus meer mensen, dus meer verbruik. En dan de vingertjes naar de uitgeknepen boeren wijzen! Wie zijn schuld is dat dan?
 • Jan Ton

  3 maanden geleden
  @ roel pan: en hoeveel brengen de akkerbouwers/tuinders/melkveehouders in het laatje? Ze zijn toonaangevend, wereldwijd, en exporteren voor bijna 100 miljard dus er gaat héél veel terug in BV Nederland. Daarnaast zorgen ze -deels- ook voor óns voedsel. Ze zijn uitgeknepen, jarenlang, ziekgemaakt door steeds weer nieuwe en bijna onuitvoerbare regels dus die subsidie is volkomen terecht.
 • roel Pan

  3 maanden geleden
  @ Pieter J. den Ouden: u herhaalt uw typering van GroenLinks, maar geeft geen antwoord op mijn vraag mbt tot subsidiëring van akkerbouwers/tuinders/melkveehouders. Een derde van de totale Europese subsidiepot gaat ihkv Gemeenschappelijk Landbouwbeleid naar deze bedrijfstak.
 • Pieter J. den Ouden

  3 maanden geleden
  @roel PAN, luister naar wat Bromet van GL aan ideeën heeft over collectivering van het boerenbedrijf en het communisme in de genen bewijst zich
 • Hans van Dijk

  3 maanden geleden
  Wanneer komt eindelijk de tijd, dat we weer mensen in onze regering krijgen, die écht verstand van regeren hebben? En hun verantwoordelijkheid dragen naar het volk? We hollen op deze manier, steeds verder achteruit.