Het programma VI is volgens schrijfster Anna A. Ros ‘regelrecht vrouwvijandelijk’.
Volledig scherm
PREMIUM
Het programma VI is volgens schrijfster Anna A. Ros ‘regelrecht vrouwvijandelijk’. © ANP

‘Vrouw is te vaak een combinatie van goedkope arbeidskracht en lustobject’

OPINIE I ANNA A. ROSHet schandaal bij The Voice of Holland staat voor een groter probleem, betoogt schrijfster Anna A. Ros. ,,De Journaal-dames lopen nog altijd hooggehakt te balanceren.  En dan zijn er die regelrecht vrouw-vijandelijke programma’s op tv.’’

5 reacties

 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  Kijk vrouwen hebben gelijk m.b.t.., lustobject, sex in reclames etc. etc., maar waar ik mij over verbaas is dat ik "de vrouwen" nooit hoor over de dames die miljoenen verdienen om zich als lustobject exploiteren in allerlei lingerie reclames. Kun je zeggen dat wordt van hen gevraagd, natuurlijk is dat zo, maar ze kunnen natuurlijk weigeren !!! Of zit ik nu echt helemaal verkeerd ?? Ik herhaal dat ik al die mannen die misbruik maken van hun geld, macht etc. etc. veroordeel !!!!!
 • Joost Van Zutphen

  4 maanden geleden
  Een groot deel van de mannen op tv dienen alleen als lustobject en dat geldt net zo goed voor een deel van de vrouwen. Arie Boomsma heeft nog nooit iets zinnigs gezegd of gedaan, toch zie je zijn lijf overal. Kjeld Nuis dankt een groot deel van zijn inkomen en achterban aan zijn looks. Als Sven Kramer oerlelijk was geweest, had hij nooit zeven ton per jaar verdient. Ga zo maar door. En misschien zijn er inderdaad ook vrouwen waarvoor hetzelfde geldt.
 • HA Klomp

  4 maanden geleden
  Daar gaan we weer. Er is niks mis met een knappe, slanke, goedgeklede man. Er is net zo min iets mis met een knappe, goedgeklede vrouw! Wat een bullshit zeg, deze bijdrage van mevrouw Ros!
 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Als we iedereen op zijn - of haar capaciteiten beoordelen , komt alles vanzelf in orde.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Het niveau van het Nederlandse onderwijs glijdt de laatste 20 jaar af.