Columniste Renske Kruitbosch over verkiezingsposters
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch over verkiezingsposters © Roos Klunder / Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Wat Olst-Wijhe doet, is veel beter! Gewoon verbieden, die arbeidsintensieve rompslomp

column | met pollStel nou dat u werkzaam bent bij de gemeente-afdeling ‘posters, pamfletten en overige prullaria’. Begint u het hart al in de keel te kloppen bij het denken aan de verkiezingsposters?

6 reacties

 • Hans Invernizzi

  2 maanden geleden
  Tegenwoordig zijn de affiches saai. Dat was wel anders in 1971. Toen maakten wij een ommetje om het affiche van de PSP te bewonderen. Een spiernaakte mevrouw tussen de koeien. Kom daar maar eens om tegenwoordig. Maar houd dit systeem met borden vooral in stand. Een beetje analoge communicatie kan geen kwaad.
 • P. Versteegen

  2 maanden geleden
  Stop gewoon dit is zó zin- en kantoor maar geeft veel troep en kost ook nog eens heel wat gemeenschspsgeld!
 • Jan Middelburg

  2 maanden geleden
  En zijn we tevens van dat gesmeer met behangplaksel op de trottoirs af
 • Margreet Bosma

  2 maanden geleden
  In Zwartewaterland worden normaal gesproken 4 “digitale” borden geplaatst door de gemeente. Nu met de Provinciale Staten verkiezingen, waar 14 partijen aan meedoen, komen de oude borden weer terug en gaan de diverse partijen weer zelf plakken. Dat plakken werd en wordt niet gedaan door ambtenaren.
 • L. ROOIJMANS

  2 maanden geleden
  Dat plaatsen en plakken dat gebeurt in de meeste gemeenten allang niet meer op de manier de je beschrijft. De partijen leveren voor een bepaalde datum hun digitale poster aan bij een bedrijf (bv bordbusters) en het hele gebeuren van palen plaatsen (en weghalen) tot posters in de juiste volgorde bedrukken wordt geregeld. Dus ik snap niet zo goed waar Olst Wijhe precies zo druk mee is.