Door de constructie van de provincie Gelderland zouden starters goedkoper aan een nieuwbouwwoning kunnen komen, zo is het idee.
Volledig scherm
Door de constructie van de provincie Gelderland zouden starters goedkoper aan een nieuwbouwwoning kunnen komen, zo is het idee. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Woningbouwplan Gelderland | ‘Mijn vader zaliger zei 40 jaar geleden al: koop nooit een huis op erfpachtgrond’

LezersreactiesHet erfpacht-element in het plan van de provincie Gelderland, om daarmee het aanschaffen van een nieuwbouwwoning voor starters goedkoper te maken, levert commentaar op. ‘Mijn vader zaliger zei 40 jaar geleden al: koop nooit een huis op erfpachtgrond’, waarschuwt Steven Halbertsma. Een selectie van de lezers-reacties op dit onderwerp.

0 reacties

  1. Voor een appel en een ei gaat de zon niet meer op
    Gastschrijvers

    Voor een appel en een ei gaat de zon niet meer op

    Een muzikant kan met z’n vingers niet van de muziek afblijven, wil altijd en overal spelen. Overdag lesgeven en diep in de nacht thuiskomen van een avondje entertainen voor Jan en alleman. Hij kijkt dan moe maar voldaan voor het slapen gaan nog even in de bekende enveloppe, om te zien wat er aan de strijkstok is blijven hangen. ‘Mooi meegenomen’, denkt-ie dan… en dat is nou juist een zeer fatale gedachte. Nee... verdiend! De vinger op de zere plek.