Phaedra Werkhoven: 'Welke burgemeester treedt nou zo burgers tegemoet?'
Volledig scherm
PREMIUM
Phaedra Werkhoven: 'Welke burgemeester treedt nou zo burgers tegemoet?' © Jeroen Jazet

Woorden doen ertoe, maar wat dachten we van daden?

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

4 reacties

 • Wilfred Vruggink

  4 maanden geleden
  En ik zou ook graag oplossingen horen van Phaedra. Alleen maar klagen over alles en geen enkel alternatief bieden. En ook negeert ze alle zieken, doden, long covid patienten, enz. Of ontkent ze deze werkelijkheid net zoals de 10% andere tegenstanders.
 • T blankhorst

  4 maanden geleden
  Mevrouw Werkhoven weet het weer beter. Enig idee waarom de burgemeester alles uit de kast haalt om een verboden demonstratie te voorkomen? Hou op te schrijven over iets waar je geen enkel benul val hebt. Wat u doet is vergoelijken van iets wat verboden is.
 • Arend van Faassen

  4 maanden geleden
  Op alle punten in deze column genoemd is kritiek te uiten. Door deze column worden de woorden van FvD en haar aanhangers alleen versterkt. Ook de woorden van Phaedra doen er toe. Olie op het vuur gooien is dan niet de juiste manier. Wel typisch Stentor dat bijna lijfblad wordt van FvD.
 • Aalberts

  4 maanden geleden
  De woorden uit Den Haag vallen steeds tegen, mijn zegen hebben ondernemers die hun toko openen tegen de regels in. Misschien tijd voor een massale actiedag? Winkels zelf openenen consumenten er naar toe om ondernemers te supporten. Horeca mag uiteraard ook meedoen, maar dan wel zonder coronakapsel toegang, dus de kapper ook aan de bak. En de overige sectoren die willen….#allemaal