Door corona hadden ondernemers tijdelijk meer vierkante meters terras, maar dat is binnenkort voorbij. De ondernemers dienden een plan in om grotere terrassen te behouden. De gemeente moet er nog over beslissen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door corona hadden ondernemers tijdelijk meer vierkante meters terras, maar dat is binnenkort voorbij. De ondernemers dienden een plan in om grotere terrassen te behouden. De gemeente moet er nog over beslissen. © FOTO HISSINK

‘Zijn al die terrasstoelen wel nodig op de Brink in Deventer?’

OPINIE | MET POLLDe Deventer horeca wil permanent grotere terrassen op de Brink. Zoek eerst eens uit of de behoefte aan zoveel terrasstoelen er wel is, zegt sociaal geograaf Jan Mentink. ,,De horeca snoept steeds meer af van de vrije open ruimte.”

16 reacties

 • W.H. Stelder

  3 weken geleden
  Laat ze maar eens iets aan die belachelijke prijsstelling doen...
 • Diederik Jansen

  3 weken geleden
  Het was nooit een probleem voor de horeca voor de corona tijd dan mag het nu ook weer terug naar het oude normaal en verder geen gezeur.
 • H de Vries

  3 weken geleden
  @anoniem. Er zijn juist wel mensen die er last van hebben. Vercommercialiseer nou niet alles wat waardevol is. Zoals de natuur, maar ook historische openbare pleinen, etc. Want, zoals Lucebert ons leert, maar wat we zelf natuurlijk ook wel weten: alles van waarde is weerloos.
 • Marnix Gabriel

  3 weken geleden
  @anoniem jij snapt er duidelijk niks van, simplistisch!
 • Anoniem

  3 weken geleden
  Gelijk doen. Niemand heeft er last van. Horeca blij en de gasten blij, win win dus voor iedereen. Andre Koekkoek