Volledig scherm
Jeroen Pol bij de Naald in Apeldoorn, waar hij verslag deed toen er een aanslag werd gepleegd op het koninklijk huis. © Hanne Koops

Jeroen Pol: Dit vak blijft altijd leuk en uitdagend

Even voorstellenBegon ooit als sportverslaggever, rolde in 1997 voorgoed de Apeldoornse stadsredactie in, met een tussenstop als contentbeheerder. Als Apeldoorner in hart en nieren heeft Jeroen Pol zijn plek duidelijk gevonden op de redactie. 

Sport vond hij leuk: „Je spreekt iemand vooral over zijn sportieve leven. De stadsredactie is gevarieerder, je ziet meer kanten van het leven.” Zijn werk is onvoorspelbaar, dat bevalt hem. „Sta je ’s ochtends bij een brand, kun je ’s middags bij een 100-jarige op bezoek zijn. Het vak verandert. Nu zijn we heel veel met video bezig. Het blijft altijd leuk en uitdagend.”

  1. Allard Besse, hoofdredacteur van de Stentor: ‘We willen altijd weten hoe het zit’
    EVEN VOORSTELLEN

    Allard Besse, hoofdredac­teur van de Stentor: ‘We willen altijd weten hoe het zit’

    Allard Besse is sinds mei 2015 hoofdredacteur van de Stentor. Dagelijks bereiken krant en website honderdduizenden mensen in een gebied dat zich uitstrekt van Flevoland tot in de Achterhoek en van Noordoost-Overijssel tot de zuidwestelijke Veluwe. “De Stentor is de bindende factor van Oost-Nederland met elke dag nieuws en mooie menselijke verhalen die voor alle mensen in deze regio interessant zijn.”