Volledig scherm

ABN AMRO start verduurzaming kantoor in Hardenberg

HARDENBERG - ABN AMRO is gestart met het verduurzamen van het kantoor aan Bruchterweg 1 in Hardenberg.

De werkzaamheden duren vermoedelijk drie maanden, maar het kantoor blijft gewoon open. De bank probeert de eventuele overlast voor klanten en omwonenden zo veel mogelijk te beperken.

"Hoewel steeds meer klanten hun dagelijkse bankzaken mobiel en online regelen, blijft het bankkantoor een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening," zegt kantoordirecteur Timothy Bergsma. "Daarom investeren we in ons kantoor in Hardenberg. Zo creëren we door efficiënter gebruik van onze ruimte twee extra ontvangstkamers voor klanten. Na de verbouwing heeft het bankgebouw energielabel A. Duurzame bedrijfsvoering en dus het verduurzamen van eigen vastgoed is onderdeel van de duurzaamheidsstrategie van de bank. Kennis die we opdoen, delen we met onze vastgoedklanten."

ABN AMRO verwacht het duurzame kantoor in Hardenberg medio oktober volledig in gebruik te nemen. De exacte openingsdatum maakt de bank later bekend. Tijdens de verbouwing is het kantoor op werkdagen normaal geopend van 10.00 tot 18.00 uur.