Volledig scherm

Audities voor 'Ja Zuster, Nee Zuster' in Meerpaal Dronten

DRONTEN - Theaterschool Karakter brengt aankomend seizoen een bewerking van 'Ja Zuster, Nee Zuster', een hilarische musical met tijdloze humor van Annie M.G. Schmidt en de heerlijke melodieën van Harry Bannink. Deze voorstelling staat zaterdag 27 mei 2017 op de planken in de Grote Zaal van De Meerpaal in Dronten.

De voorstelling gaat over het rusthuis van Zuster Klivia. Zij krijgt het regelmatig aan de stok met boze Buurman Boordevol. Als ook inbreker Gerrit zich bij het gezelschap op de Primulastraat voegt, dreigt de boel letterlijk en figuurlijk te ontploffen.

Liefhebbers die graag een rol willen spelen in deze nieuwe theaterproductie, kunnen zich aanmelden voor de audities op dinsdagavond 6 september. Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen aan de audities. Samen met de regisseur en de zangdocent wordt gekeken welke rol de deelnemers kunnen vertolken in het geheel. Ervaring in zingen en toneelspelen is geen vereiste. Het ensemble zoekt ook nog nieuwe mensen, auditie hiervoor is niet nodig. Aanmelden voor de audities of het ensemble kan tot zondag 4 september via activiteiten@meerpaal.nl. Vanaf dinsdag 20 september starten de wekelijkse lessen van 19.00 tot 22.00 uur. In het totaal staan er 30 lessen op het programma. De kosten bedragen 12 euro per les.