Volledig scherm

Bandleden zoeken voor band in Zwolle wordt makkelijkerZWOLLE - Bands in de regio Zwolle die op zoek zijn naar een nieuwe muzikant, kunnen hiervoor vanaf heden terecht op de website www.bandledengezocht.nl.

Vanuit de liefde voor live muziek en ambitie om muzikanten te helpen, is Martijn van de Water, eigenaar van Flow of Internet en gitarist bij Star Atlas, met dit project gestart. Dit platform biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en overzichtelijk advertenties op de website te plaatsen en te reageren op reeds geplaatste oproepen. De website wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en vrijwilligers.

Van de Water startte met het project, omdat uit onderzoek en persoonlijke ervaringen duidelijk werd dat het lastig is voor bands om geschikte muzikanten te vinden om de band compleet te krijgen. De online mogelijkheden die voorheen beschikbaar waren, misten vaak gebruiksvriendelijkheid en overzicht. Om het project te laten slagen, wordt nog gezocht naar nieuwe sponsoren en vrijwilligers. Op deze manier moet meer bekendheid verkregen worden. Meer informatie en aanmelden als vrijwilliger of sponsor kan via de website.