Volledig scherm

Bedrijven of verenigingen in Heerde nomineren voor Cittaslowprijs

HEERDE - De gemeente Heerde roept inwoners op om bedrijven of verenigingen te nomineren voor de Cittaslowprijs 2016. Met deze prijs wil de gemeente mensen of bedrijven in het zonnetje zetten die zich onderscheiden in de waarden waar Cittaslow voor staat.

Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die tot de top behoren op het gebied van gastvrijheid, leefomgeving, landschap, streekproducten, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit. De gemeente Heerde hoopt dat ook de inwoners, verenigingen en bedrijven deze waarden willen uitdragen. Om dit te promoten, heeft de gemeente de Cittaslowprijs ingevoerd. De prijs zelf bestaat uit een uniek aandenken en eeuwige roem. De uitreiking van de Cittaslowprijs vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2017.

Mensen, verenigingen en bedrijven zijn aan te melden voor de Cittaslowprijs door het aanmeldformulier op www.heerde.nl in te vullen en uiterlijk vrijdag 2 december te mailen naar cittaslow@heerde.nl. De papieren versie is ook aan te vragen bij Betty Brugman via 0578-699494.