Volledig scherm

Boh Foi Toch treedt op tijdens Almens Feest

ALMEN - Een optreden van de streekband Boh Foi Toch moet een van de hoogtepunten vormen van het Almens Feest, dat van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juni gehouden wordt.


De dialectband speelt vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de tent op het feestterrein aan de Dorpsstraat. Entree voor leden van de Oranjevereniging: 7,50 euro, voor niet-leden: 10 euro. Boh Foi Toch speelt veel nummers uit eigen repertoire, dat wordt aangevuld met de Hak op de Tak Show van dj Sander en dj Rob Wibbelink.
Het Almens Feest wordt donderdagavond om 19.30 uur officieel ingeluid door leden van de Almense vrijwillige brandweer, gevolgd door het vogelschieten en het Groot Schuttersbal.
Vrijdagochtend zijn er spelletjes voor de schoolkinderen op de Julianaschool met aansluitend een optocht en een stoelendans.
De zaterdag staat in het teken van de zeskamp, waar teams uit Almen de strijd met elkaar aangaan. Dit jaar is er voor het eerst ook een jeugdzeskamp, voor kinderen van groep 4 tot en met 8. In de avond wordt het feest afgesloten met de band Hooked on Red.