Volledig scherm

Bowlingcentrum Flevopark Dronten zes weken gesloten wegens onderhoudDRONTEN - Bowlingcentrum Flevopark in Dronten is de komende zes weken gesloten wegens een grondige verbouwing. Vanaf vrijdag 2 september heropent Optisport Flevopark het bowlingcentrum in nieuwe stijl.

De oude machines van de bowlingbanen worden vervangen door nieuwe touwmachines. Daarnaast wordt het hele scoringssysteem vernieuwd en komt er een nieuw en uitgebreid licht- en geluidssysteem. Hierdoor wordt het in de toekomst ook mogelijk om te discobowlen. Ook het interieur van het bowlingcentrum wordt weer wat verder opgeknapt en verder gethematiseerd.

Per december 2014 is Optisport de huurder van het bowlingcentrum. Door achterstallig onderhoud ontstonden er veel storingen tijdens het bowlen. Optisport heeft geïnvesteerd in de oude bowlingbanen, maar de storingen bleven aanwezig. Daarom heeft de organisatie ervoor gekozen om het centrum volledig te vernieuwen. In het weekend van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september wordt de heropening van het bowlingcentrum feestelijk gevierd. Iedereen is dit weekend van harte welkom om een balletje te komen gooien. Het feestprogramma wordt medio augustus bekendgemaakt.