Volledig scherm

Bridgen in kroegen en monumenten tijdens Open Monumentendag in Zwolle

ZWOLLE - Voor liefhebbers en geoefende bridgers organiseren de Zwolse bridgeclubs zaterdag 10 september gezamenlijk 'De Zwolse Drive, bridgen in kroegen en monumenten'. Er

wordt deze dag in vier groepen gespeeld die ingedeeld worden naar sterkte. Er zijn in totaal acht rondes van vier spellen. Na het spelen van vier spellen wisselen de spelers van locatie. Op deze manier komen de spelers op allerlei plekken in de binnenstad van Zwolle. De bridgedrive start om 10.30 uur. Vanaf 9.30 uur kunnen de deelnemers hun inschrijfformulier en programmaboekje ophalen in Café Foyé in schouwburg Odeon aan de Blijmarkt 25 in Zwolle. Rond 17.00 uur vindt hier de prijsuitreiking plaats.

Belangstellenden kunnen zich voor het bridgen aanmelden via www.dezwolsedrive.nl of telefonisch via 06-48017552. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per paar. Bij maximale deelname is er een prijzenpot van 1100 euro. De Zwolse Bridge Drive wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Bridgen in kroegen en monumenten tijdens Open Monumentendag blijkt een groot succes te zijn. Jaarlijks komen tussen de 200 en 250 bridgers naar het evenement.