Volledig scherm

Buitenspeeldagen bij Doepark Nooterhof Zwolle

ZWOLLE - Doepark Nootherhof, SportService Zwolle en Frion houden maandag 17 en dinsdag 18 oktober Buitenspeeldagen voor kinderen tot 12 jaar. Beide middagen worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders plaatsnemen aan Frion's knutseltafel en daarnaast verzorgt SportService Zwolle een kennismaking met allerlei sportieve activiteiten. Unicef en Thales verzorgen maandag een extra activiteit en dinsdag is het Wereld Natuur Fonds aanwezig. Zowel maandag als dinsdag zijn 'Fred en Ed' te gast voor een lekkernij.

Mochten de kinderen na deze twee dagen nog niet uitgespeeld zijn, dan kunnen zij donderdag 20 en vrijdag 21 oktober terecht bij Kinderboerderij Wezenlanden. De kosten voor een middag spelen bedragen 2,50 euro. Het gehele programma vindt buiten plaats. Mocht het tijdens de Buitenspeeldagen slecht weer zijn, dan gaan de activiteiten niet door. De organiserende partijen verzoeken mensen bij slechte weersomstandigheden om de website en de social media goed in de gaten te houden.