Volledig scherm
Deelnemers aan het WILDkampeerweekend kunnen op drie plekken op Natuurpark Lelystad kamperen, verblijven in een prehistorische boerderij en 'bushcraften'. © Yvonne Meyberg

Campinggasten gezocht voor WILDkampeerweekend op Natuurpark Lelystad

LELYSTAD - Het Flevo-landschap is op zoek naar campinggasten voor een WILDkampeerweekend in het weekend van vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli op Natuurpark Lelystad.

Het park wordt voor het tweede jaar op rij eenmalig opengesteld voor kampeerders die een keer in de natuur willen overnachten. Dit kan bij de grote plas, het leefgebied van de wisenten en paarden en vlakbij het Swifterkamp. Naast het kamperen zijn er allerlei activiteiten, zoals een ochtend- en avondwandeling, een lichtjestocht, barbecueavond en vaarexcursies. Ook is er elke avond een kampvuur. Wie niet in een tent wil slapen, kan verblijven in de boerderij bij de prehistorische nederzetting of bushcraften. Bushcraften is overleven in de natuur met de middelen die je hebt. Aanmelden voor het WILDkampeerweekend kan op www.flevo-landschap.nl/wildkamperen. Hier staan ook alle tarieven.