Volledig scherm

Cultuurplein Noord Veluwe in Heerde en Epe van start met nieuwe seizoen

HEERDE/EPE - Cultuurplein Noord Veluwe gaat binnenkort van start met het nieuwe seizoen. Er zijn onder andere danslessen, muzieklessen, beeldende kunstlessen en er is theater en musical.

Voor jongeren tot 21 jaar is het altijd mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Van volwassenen wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. De succesvolle Proeftuin, waarin de kinderen en jongeren eerst vier lessen kunnen uitproberen, kost 39 euro. Op deze manier weten ouders zeker of de gekozen les ook daadwerkelijk iets voor hun zoon of dochter is.

Vanaf september start Cultuurplein met een geheel nieuwe serie workshops beeldende vorming onder de titel 'Kunst, klieder en techniek'. Deze lessen zijn georganiseerd in handige blokken van vijf of zes lessen en worden gegeven op de woensdagmiddag. Voor volwassenen is er vanaf woensdag 21 september onder andere edelsmeden, tekenen en schilderen, glas in lood met glasfusing, aquarel en keramiek. Meer informatie en inschrijven voor de activiteiten kan via www.cultuurpleinnoordveluwe.nl. De brochures voor kinderen, jongeren en volwassenen kunnen hier gratis gedownload worden. Inschrijvingen die voor donderdag 1 september binnen zijn, maken kans op twee gratis kaartjes voor de Filmliga.