Volledig scherm
© Foto: Marco Jansen

Dindoa start zaalseizoen met winst

ERMELO – Dindoa is het zaalseizoen in de eerste klasse begonnen met een 15-11 overwinning op Revival.

De start was gelijkopgaand en na een kwartier was het 3-3. Het leek alsof de doelpunten duur waren, maar na 17 minuten sloeg Dindoa het gaatje door Mark Bronkhorst en Ellen Haverkamp: 5-3. Revival miste creativiteit en overtuiging om aan te haken en keek bij rust tegen een 9-5 achterstand aan.


De bezoekers uit Terschuur leken de tweede helft niet in staat tot een antwoord, totdat ze drie strafworpen achter elkaar mochten nemen en terugkwamen tot 11-9. Dindoa scoorde ondertussen 13 minuten niet. Sam van der Beek doorbrak de impasse met de 12-9 en Dindoa was over het dode punt heen. Revival probeerde bij 14-11 nog wat te forceren, maar opnieuw was het Sam van der Beek die de winst veiligstelde.

Eerste klasse C: Dindoa – Revival 15-11 (9-5).

Scores Dindoa: Ellen Haverkamp 3, Saskia Lieman 3, Sam van der Beek 3, Doortje van de Belt 2, Lindsey Verheul 1, Mark Bronkhorst 1, Lindsey Verheul 1, Jonathan van der Beek 1 (1),
Scores Revival: Albert van de Braak 4 (2), Eric van de Glind 3 (2), Maaike van Veldhuizen 1, Rozemarijn Kamphorst 1, Fred Lozeman 1, Anke Verkerk 1.