Volledig scherm
De verdediging van Go Ahead Eagles is kansloos als Stanley Tailor buiten beeld de openingstreffer achter Peter van der Vlag kopt. Khalid Karami en Dave Bus hebben hun handen vol aan het in bedwang houden van Vojtech Schulmeister (12). foto Peter Lous

Drie wijzigingen bij GA Eagles

DEVENTER - Het elftal van GA Eagles is vrijdagavond tegen MVV op drie plaatsen gewijzigd ten opzichte van de basisformatie van het duel met FC Dordrecht.

De weer fitte Peter van der Vlag staat weer onder de lat in plaats van Jasper Heusinkveld. Sjoerd Overgoor komt in het veld voor de geschorste Resit Schuurman en speelt linksback, waardoor Khalid Karami naar rechts verhuist. Op het middenveld sneuvelt Joep van den Ouweland. De tegen Dordrecht sterk ingevallen Karim Fachtali krijgt de voorkeur van interim-coach Jimmy Calderwood. De Schot kan nog niet beschikken over Jan Kromkamp, die last van zijn hamstring heeft.

Vermoedelijke opstelling GA Eagles: Van der Vlag; Karami, Heerkens, Bus, Overgoor; Suk, Fachtali, Janota, Houtkoop; Antonia, Kolder.