Volledig scherm
© Marco Jansen

DVS’33 wint slecht duel op valreep van Huizen

ERMELO – Het leek er niet meer in te zitten, maar DVS’33 pakte op de valreep toch nog drie punten tegen Huizen: 2-1. Deniz Sahbaz schoot in de vijfde minuut van de extra tijd de 2-1 binnen.

De eerste helft leverde door onzorgvuldigheid in het spel van beide kanten weinig hoogtepunten op. Frank Heus produceerde een hobbelend schot, Maurice de Ruiter een rollertje en Jorran van Santen probeerde het met een kopbal bij de tweede paal.

Voor Huizen probeerde Siemen Eijkemans het met een kopbal en hij schoot in de handen van Paul Eppink.

Na rust brak Iri Etwi de ban, maar de kans ontstond door balverlies in de hoek bij Basil Camara. Etwi lanceerde zichzelf en prikte de bal langs Paul Eppink. De spelers van DVS hadden duidelijk hun dag niet en de tegengoal zorgde voor nog meer misverstanden en meer flair bij Huizen. Roald de Vries produceerde nog wel een gevaarlijke vrije trap, maar grote kansen bleven uit. Na een handsbal van Arnoud van Toor kreeg De Ruiter vanaf de stip de kans op de gelijkmaker, maar de aanvoerder schoot de bal op de paal.

Aan de overzijde kegelde invaller Danny van Loen de bal nog op de lat.

De ontknoping was onverwacht toch nog in Ermelo’s voordeel. Na een overtreding van Van Loen op de doorgebroken Roemeon ging de bal voor de tweede keer op de stip en Roald de Vries toonde zich wel trefzeker. Vervolgens kopte Basil Camara een hoge bal naar Roemeon die voorgaf op de vrijstaande Sahbaz: 2-1.

Derde divisie: DVS’33 Ermelo – Huizen 2-1 (0-0). 50. Iri Etwi 0-1, 90+1. Roald de Vries 1-1 (strafschop), 90+5. Deniz Sahbaz 2-1. Scheidsrechter: Bijl. Toeschouwers: Gele kaart: De Ruiter, Pinarci (DVS’33), Van Toor, Van Loen (Huizen). Bijz. 82. Maurice de Ruiter (DVS’33) mist strafschop.

DVS’33: Eppink; Van Santen, Alhaydar (58. Wolven), Camara, De Vries; Pinarci, Vloedgraven (46. Roemeon), Velda, Pot; De Ruiter, Heus (61. Sahbaz)