Volledig scherm
The Blue Sparks is een van de drie bands die geprogrammeerd staan op het United by Music Flevo-festival in Biddinghuizen. © Camping De Ruimte

Eerste United by Music Flevo-festival op camping in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op camping De Ruimte aan de Stobbenweg 23 in Biddinghuizen is vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni de eerste editie van het United by Music Flevo-festival.

Het feest begint op vrijdagavond met een drie-gangendiner en een jamsessie, op zaterdag zijn er muziekworkshops en optredens van de bands The Blue Sparks en The All Star Band en coverband Captain Peadock. The Blue Sparks en The All Star Band bestaan uit musici met een verstandelijke beperking die bluesmuziek spelen. De afsluiter van United by Music Flevo is een tweede optreden van The Blue Sparks op zondag. Toegang tot het feest en deelname aan de workshops en jamsessies is gratis. Kosten voor het diner zijn 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kamperen van vrijdagavond tot zondagavond kan voor een gereduceerd tarief van 39,50 euro voor twee personen.