Schorem Haarsnijder En Barbier

The BEFORE-AFTER photos we do are always hits on the mighty world wide web, either you like em or you don't... The coolest thing about cutting long hair short is that you're "digging for treasure" you never know how the hair is gonna react so you have to use your senses to "read" and "listen" to what the wave and natural fall is telling you...

Filmpje Rotterdamse mannenkapper enorme internethit

videoDe barbiers van de Rotterdamse kapperszaak Schorem zijn mateloos populair. Dat blijkt maar weer eens uit een op het oog ‘doodgewoon’ filmpje waarin de lange manen van een man worden omgetoverd in een retro kapsel. De video is al meer dan één miljoen keer bekeken.

De barbier en kapperszaak op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is al jaren mateloos populair. Men komt van over de hele wereld naar de zaak,  waar dan ook geregeld lange rijen voor de deur staan.

In het filmpje zien we mede-eigenaar Bertus aan het werk in zijn kapperszaak met vintage-aankleding. In de ouderwetse kappersstoelen wordt de klant van zijn lange manen ontdaan en krijgt hij een complete metamorfose. 

Volledig scherm
Kappers Leen (links) en Bertus (met cap) in hun immens populaire zaak Schorem aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. © Jan de Groen