Volledig scherm

Frontman Paceshifters start bandcoaching in Hedon Zwolle

ZWOLLE - Paceshifters-frontman Seb Dokman gaat in samenwerking met Hedon van start met het gloednieuwe coachingstraject These Go To Eleven. Poppodium Hedon in Zwolle maakte eerder dit jaar al bekend met het Hedon Productiehuis artiesten aan te stellen ten behoeve van talentontwikkeling en cultuureducatie.

Met dit concept wil Dokman talentvolle alternative bands een volgende stap laten maken en een podium geven. Ieder kwartaal selecteert de frontman van Paceshifters een band met potentie om vervolgens diverse aspecten te professionaliseren. Samen met de band worden doelstelling opgesteld voor het traject om daar vervolgens gezamenlijk mee aan de slag te gaan.

Een belangrijk onderdeel van het coachingstraject zal de vertaalslag naar het podium zijn. Daarom start vanaf begin februari een nieuwe avond in Hedon, eveneens onder de naam These Go To Eleven. "De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Trap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil", zegt Dokman. "De meeste schalen gaan tot tien, maar met dit traject wil ik bands naar de overtreffende trap brengen".

Aanmelden voor het coachingstraject is vanaf heden mogelijk en kan via sebdokman@hedon-zwolle.nl of via het aanmeldingsformulier op www.hedon-zwolle.nl.